Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Bjērns Borgs un Makinrojs

Bjērns Borgs un Makinrojs plakāts
Vimbldona, 1980. gads. Lietainākā vasara vairāku desmitu gadu laikā. Pasaule vēlas uzzināt, vai labākais tenisists pasaulē, Bjērns Borgs, iegūs savu piekto Vimbldonas kausu. Bet tikai retais zina par drāmu aizkulisēs: tikai 24 gadu vecumā Borgs ir tuvu karjeras beigām. Nomocījies, noguris un satraukuma pārņemts. Tikmēr 20 gadus vecais izaicinātājs Džons Makinrojs ir izlēmis nomainīt viņa agrāko varoni Vimbldonas tronī.

"Bjērns Borgs un Makinrojs" ir filma par vienu no pasaules lielākajām zvaigznēm Bjērnu Borgu un viņa sīvāko sāncensi, jauno un talantīgo Džonu Makinroju, kā arī par viņu leģendāro dueli 1980. gada Vimbldonas tenisa turnīrā. Tas ir stāsts par diviem leģendāriem vīriem un cenu, kas viņiem par šo statusu bija jāsamaksā.
Ieteikt filmu
Bjērns Borgs un Makinrojs foto 1 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 2 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 3 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 4 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 5 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 6 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 7 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 8 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 9 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 10 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 11 Bjērns Borgs un Makinrojs foto 12
IMDB.com filmas reitings:6.9/10
Komentēt filmu "Bjērns Borgs un Makinrojs"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅