Filmas pēc kategorijas



Aktieri



aespa: WORLD TOUR in cinemas

Globālu hitu izpildītāju aespa pirmā koncertfilma uz ekrāniem kinoteātros visā pasaulē!


No 2023. gada februāra līdz septembrim grupas pirmā pasaules koncertturneja "aespa LIVE TOUR 2023 SYNK : HYPER LINE" tika aizvadīta 21 norises vietā, četros kontinentos. Izbaudiet pasaules koncertturnejas noslēguma daļu ar filmu aespa: THE WORLD TOUR kinoteātros.

Esiet liecinieki nepārspējamai aespa dzīvās uzstāšanās enerģijai, kas iemūžināta iespaidīgā šovā Londonas O2 Arēnā, kas bija viņu pirmais koncerts Lielbritānijā. Ar futūristiskiem skatuves efektiem, enerģisku horeogrāfiju un valdzinošu vokālu viņi pārliecinoši iekaroja skatuvi, uzstājoties tādas fanu iemīļotas dziesmas kā "Next Level", "Savage", "Girls", "Spicy" un "Black Mamba". Filmā izcelti arī katras grupas dalībnieces individuālie priekšnesumi, ko papildina ekskluzīvas aizkulišu intervijas, ļaujot ielūkoties aiz skatuves priekškara.



Ar NEXT LEVEL mūzikas videoklipu, kas sasniedzis vairāk nekā 2,8 miljardus skatījumu vietnē YouTube, un ļoti atzinīgi novērtētajiem priekšnesumiem grupas dalībnieces Karina, Giselle, Winter un NingNing pierāda statusu kā nepārspējamas mākslinieces.
Nepalaidiet garām šos mūzikas un talanta svētkus!

ORIĢINĀLVALODĀ AR SUBTITRIEM ANGĻU VALODĀ.
Ieteikt filmu
Komentēt filmu "aespa: WORLD TOUR in cinemas"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅