Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Ziemassvētki ar Andrē

Valša karalis piedāvā krāšņu svētku koncertu savā dzimtajā Māstrihtā tikko izveidotajā Ziemas pilī.

Ļaujieties svētku noskaņai visskaistāko Ziemassvētku dziesmu, romantisku valšu un skaistu melodiju pavadījumā, koncertā skanēs gan svētku klasika Zvaniņš skan, Klusa nakts, svēta nakts un Aleluja, gan aizgrābjošā Walking in the Air un daudz citu skaņdarbu! Apbrīnojiet krāšņo pils iekārtojumu - 150 skaistas lustras, vairāk nekā 50 Venēcijas stikla svečturus un milzīgus velvētus logus, aiz kuriem paveras līksma ziemas ainava ar slidotavām un slidotājiem.

Ziemassvētki ar Andrē sasildīs sirdi un radīs svētku noskaņojumu. Skatieties Andrē Ziemassvētku atklāšanas koncertu savā iecienītajā kinoteātrī. Neaizmirstama svētku bauda visai ģimenei.

Andrē Rjē saka: “Ziemassvētki ir mans mīļākais laiks, vairāk par visu man patīk tos pavadīt kopā ar draugiem, radiem un talanta cienītājiem dzimtajā pilsētā. Aicinu kinoskatītājus līdzi šajā skaistajā ceļojumā uz Ziemassvētku brīnumzemi.”

Ņemiet līdz savus mīļos un izbaudiet krāšņo mūzikas notikumu uz lielā ekrāna. Kinoskatītājiem tiks piedāvātas ne tikai klasiskās Ziemassvētku melodijas un brīnišķīgi pārsteigumi, bet arī ekskluzīvs ieskats aizkulisēs, un kinovakara vadītāja Šarlote Hokinsa iztaujās Andrē par šīs muzikālās ziemas brīnumzemes tapšanu.

Vislabākā svētku dāvana. Pērciet biļetes uz Ziemassvētkiem ar Andrē!
Ieteikt filmu
Komentēt filmu "Ziemassvētki ar Andrē"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅