Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Turpinājums

Pieci Latvijas bērni no dažādiem Latvijas novadiem sāk iet pirmajā klasē. Kārlim ir stipras ģimenes saknes Latvijas laukos, Gļeba vecvecāki Latvijā iebraukuši tikai padomju gados, Zanes ģimene ir pirmās paaudzes pilsētnieki, Anastasijas ģimene no pilsētas pārcēlusies uz laukiem, bet Anetes mamma dzīvo Anglijā.

Filma "Turpinājums" ir pirmā daļa no ieplānota ilgtermiņa kino vērojuma par pieciem Latvijā dzimušiem bērniem. Filmu cikla mērķis ir atgriezties pie pirmās filmas varoņiem ik pēc septiņiem gadiem un dokumentēt viņu dzīves gājumu līdzi laikam.
Ieteikt filmu
oHo.lv eXpertu kopējais vērtējums:9.00/10
oHo.lv sieviešu vērtējums:9.00/10

Komentāri par filmu Turpinājums

8
Klarine  (sieviete, 51) Filma parāda piecus Latvijas bērnus no dažādām Latvijas pusēm, laikā, kad viņi sāk iet pirmajā klasītē un dokumentē viņu gaitas pirmā mācību gada garumā.
Dzīvojot un strādājot Rīgā, es it kā dzīvoju ārpus visa, ko savā filmā parāda Ivars Seleckis, jo ar filmas vecuma bērniem ikdienā man neiznāk saskarties. Par dzīvi laukos man nekādu ilūziju un pārsteigumu nav, jo pašai pieder palieli īpašumi un zeme, zinu, kas tur notiek , kā arī esmu reāliste. Bet, vienalga, redzētais stāsts par bērniem kaut kā mani sapurināja un deva sajūtu, ka reālā situācija Latvijā, kāda tā pastāv šobrīd , ir ar daudz rūgtāku pēcgaršu nekā es domāju. Griežu zobus par Rīgu, kaut arī to visu zinu - tie ir labdien līmeņa Purvciema, Mežciema, Zolitūdes utt. kaimiņi.
Bet filma ir par bērniem un par īpašo gaišumu, ko viņi personificē. 2018-03-26 14:10
10
ilzze
sieviete, 30
2021-02-19 21:00
Komentēt filmu "Turpinājums"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:

Filmas cienītāji (1)



Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅