Filmas pēc kategorijas



Aktieri



The Game Changers: Zaļais spēks

The Game Changers: Zaļais spēks plakāts
"The Game Changers: Zaļais spēks" ir producentu Džeimsa Kamerona, Arnolda Švarcenegera un Džekija Čana jaunā filma, kurā dokumentēts augu valsts produktu diētas bums profesionālajā sportā un iekļauti kadri no dzīves, satriecoši atklājumi zinātnē un kino pasaulei piederīgi stāsti par cīņu un triumfu. Filma pievēršas pasaulē stiprākajiem, ātrākajiem un rūdītākajiem sportistiem – viņi ir arī filmas atbalstītāji –, kuru vidū ir Formula 1 čempions Luiss Hamiltons, pasaulslavenais tenisists Novaks Džokovičs un deviņkārtējais NBA zvaigžņu spēļu dalībnieks Kriss Pols.

Oskara balvas ieguvēja režisora Luija Psihoja filma "The Game Changers: Zaļais spēks" seko elitāro īpašo spēku trenerim un realitātes šova "The Ultimate Fighter" uzvarētājam Džeimsam Vilksam ceļojumā pa pasauli, izdibinot patiesību par gaļu, olbaltumvielām un spēku. Filmā, parādot elitāro vienību dalībniekus, īpašo spēku kareivjus un ar savu redzējumu apveltītus zinātniekus, Vilksa ceļojums atklāj novecojušus mītus par pārtiku, kas iespaido ne tikai sportistu spējas, bet arī visu pasaules iedzīvotāju veselību.
Ieteikt filmu
The Game Changers: Zaļais spēks foto 2 The Game Changers: Zaļais spēks foto 3 The Game Changers: Zaļais spēks foto 4 The Game Changers: Zaļais spēks foto 5 The Game Changers: Zaļais spēks foto 6 The Game Changers: Zaļais spēks foto 7 The Game Changers: Zaļais spēks foto 8 The Game Changers: Zaļais spēks foto 9
IMDB.com filmas reitings:7.8/10
Komentēt filmu "The Game Changers: Zaļais spēks"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅