Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Scream for Me Sarajevo

Scream for Me Sarajevo plakāts
Sarajeva ir pilsēta, kas 1994. gadā atradās aplenkumā. Ik dienas pilsētu apšaudīja ar mīnām un granātām, nonāvējot bez atšķirības. Vai šajā trakumā būtu bijis iespējams pārliecināt pasaulē pazīstamu rokzvaigzni braukt un uzstāties vietējiem faniem?

"Scream for Me Sarajevo" ir apbrīnojams un pārsteidzošs stāsts par ārkārtīgi neparastu rokkoncertu, ko 1994. gadā aplenktajā Sarajevā sniedza Brūss Dikinsons no grupas Iron Maiden. Tā ir filma par neparastiem cilvēkiem kas spītē kara šausmām, un mūziķiem, kas riskē ar dzīvību, lai uzstātos šo cilvēku priekšā.

Rādot kadrus no vēsturiskā koncerta, filma arī viesojas pie tiem, kas gādāja, lai šis koncerts notiktu, apņēmības pilni dzīvot savu dzīvi, par spīti apkārt notiekošajām zvērībām. Intervijas ar mūziķiem, tehnisko grupu un apsardzes personālu atsauks atmiņā situācijas realitāti, kas nebija bīstama vien – tā bija nežēlīga.

"Mēs nebijām pasargāti, nebija nekāda plāna, un lodes bija īstas, bet - velns! – mēs vienalga devāmies turp," Brūss stāsta savā nesen izdotajā autobiogrāfijā "What Does This Button Do"), kas kļuvusi par bestselleru. "Koncerts bija vērienīgs, spēcīgs un, iespējams, grandiozākais koncerts pasaulē tobrīd gan mūsu publikai, gan mums. Tas, ka pasaule par to īsti nezināja, nebija svarīgi. Tas izmainīja manu skatu uz dzīvi, nāvi un citiem cilvēkiem."
Ieteikt filmu
IMDB.com filmas reitings:8.7/10
Komentēt filmu "Scream for Me Sarajevo"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅