Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Reinventing Elvis: The ´68 Comeback

Reinventing Elvis: The acute;68 Comeback plakāts
1968. gadā pasaule mainījās. Elvis Preslijs, kādreizējais rokenrola karalis, pamazām zaudēja savu pievilcību. Viņa bēdīgi slavenais menedžeris pulkvedis Toms Pārkers vēlējās atjaunot Elvisa popularitāti, izveidojot īpašu Ziemassvētku raidījumu televīzijai un atrādot tajā gan džemperus, gan Ziemassvētku vecīti. Gan Pārkers, gan Elviss atbalstīja NBC izvēlēto režisoru - drosmīgo, jauno, sociāli apzinīgo dumpinieku Stīvu Binderu.



Taču Binderam bija pavisam cits redzējums par īpašo raidījumu, ko Elviss, entuziasma pārņemts, atbalstīja - par lielu izbīli Pārkeram. Pirmo reizi Binderis stāsta patieso stāstu par "Reinventing Elvis" un cīņu, kuras rezultātā tapa 1968. gada "Comeback Special". Šī ir aizraujoša dokumentālā filma, ko veidojis godalgots mūzikas producents Spensers Profers un režisējis atzīts režisors Džons Šeinfelds.



Dodieties aizkulisēs un uzziniet stāstus no paša Elvisa Preslija, kā arī mūzikas vēsturniekiem un daudziem citiem, kuri bija klāt šī neaizmirstamā mūzikas un popkultūras vēstures brīža tapšanā. Bindera darbs atdzīvināja Elvisa tēlu un padarīja viņu atkal par ikonu, vienlaikus ieviešot jaunus filmēšanas paņēmienus īpašā režijā. Filmā "Reinventing Elvis: The ´68 Comeback" uzstājas un jaunus muzikālus priekšnesumus sniedz arī dažādu žanru superzvaigzne Darius Rucker, jaunā uzlecošā mūzikas zvaigzne Drake Milligan ("Sun Records"), latino mūzikas sensācija Maffio, izpildot dziesmas "Blue Suede Shoes" salsas versiju, un, pats galvenais, Elvis Preslijs.
Ieteikt filmu
IMDB.com filmas reitings:7.7/10
Komentēt filmu "Reinventing Elvis: The ´68 Comeback"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅