Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Filmai "Posts" līdzīgās filmas

Mirdzums
The Shining
Izbijis skolotājs un alkoholiķis, Džeks Torrens kopā ar savu sievu un dēlu dodas uz Overlūkas viesnīcu. Viņa pienākums ir visu ziemas periodu uzraudzīt viesnīcu. Šajā laikā viņš cer uzrakstīt kādu noveli, jo viesnīca būs pilnībā izolētā no ārpasaules. Pēc ...
51 komentāri
Slepenais logs
Secret Window
Veiksmīgs rakstnieks Morts Reinijs dzīvo vientuļā mājā ezera krastā kopā ar savu suni un raksta arvien jaunus stāstus. Lielāko dienas daļu gan aizņem gulēšana, tomēr jauni darbi top viens pēc otra. Tad pie Reinija ierodas svešinieks, un paziņo, ka viens no ...
52 komentāri
Kloverfīlda iela 10
10 Cloverfield Lane
Atguvusies pēc autoavārijas, jauna sieviete attopas pagrabā. Vīrietis, kas šeit dzīvo, apgalvo, ka izglābis viņu ķīmiskajā uzbrukumā, pēc kura visa pasaule ir izmirusi. Neskatoties uz visu, viņa nolemj bēgt. Producenta Dž.Dž. Abramsa jaunais projekts.
1 komentāri
Ilknis
Tusk
Žurnālists Voless Braitons dodas intervēt kādu cilvēku un pazūd. Viņa draugs kopā ar Volesa draudzeni uzsāk viņa meklējumus. Viņi atklāj saikni ar maniaku un pat nenojauš, ka patiesība, ko viņi drīz uzzinās, ir tik šausminoša, ka tai ir neiespējami noticēt.
Doloresa Kleiborna
Dolores Claiborne

1 komentāri
Mīl, nemīl
Homecoming

Mīlētie
The Loved Ones

Ķēde
Cord

Ledene
Hard Candy
Gudra 14 gadus veca meitene internetā iepazīstas ar 30 gadīgu fotogrāfu. Abi satiekas, un meitene droši dodas pie fotogrāfa, kur puskaila pozē fotosesijai. Drīz vien izrādās, ka Džefs ir pedofīls, taču viss nenotiks gluži, kā varmāka ir iecerējis.
11 komentāri
Helēna kastē
Boxing Helena

1 komentāri
Barakuda
Barracuda

Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅