Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Mumford & Sons Live From South Africa: Dust and Thunder

Kad grupa Mumford & Sons apsprieda ideju par turneju Dienvidāfrikā, viņiem šķita, ka tā būs kā mazs piedzīvojums kartē neiezīmētā teritorijā. Grupa nolēma izziņot pāris koncertus un noskaidrot publikas reakciju. Bez īpašām pretenzijām. Pārdošanā laida 5000 biļetes, un šīs 5000 biļetes tika izpirktas acumirklī. Pēc tam, kad izpārdots bija jau 85 000 biļešu, grupai koncertturneja izvērtās par ko vairāk nekā mazu piedzīvojumu. Vienas nakts laikā tā pārtapa par fenomenu.

Filmā "DUST AND THUNDER" iemūžināta Dienvidāfrikas klausītāju tikšanās ar savu sen iecienīto grupu Mumford & Sons. Ārkārtīgi populārā britu grupa un valsts, kas ir sajūsmā, ka var uzņemt to. Līdz ar visiem braucienā līdzi paņemtajiem draugiem mūziķiem, šī smalki uzņemtā filma atspoguļo turnejas noslēgumu divu vakaru garumā skaistās Pretorijas apkārtnē.

Koncertfilmā būs redzamas dziesmas no grupas trešā albuma "Wilder Mind" un Johannesburgā ierakstītā mini albuma Johannesburg (sadarbībā ar Baaba Maal, "The Very Best" un "Beatenburg"). Vērojot trokšņainu pūli, kas skaļi dzied līdzi savām iemīļotajām dziesmām, koncertfilma kļūst dziļi personiska, parādot, kas dara Mumford & Sons tik īpašus, turklāt paveicot to uz skaistās Pretorijas apkārtnes fona.

Godalgotā koncertierakstu režisora Dika Kerutersa ("Led Zeppelin: Celebration Day", "Oasis... There and Then", "The Killers: Live from the Royal Albert Hall" u.c.) tvertie mirkļi saplūst aizraujošā un emocionālā dokumentējumā - koncertfilmā, kura, iespējams, ieies vēsturē kā labākais grupas veikuma atspoguļojums.

ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM.
Ieteikt filmu
IMDB.com filmas reitings:8.5/10
Komentēt filmu "Mumford & Sons Live From South Africa: Dust and Thunder"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅