Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Māja, ko uzcēla Džeks

Māja, ko uzcēla Džeks plakāts
ASV, 1970. gadi. Mēs sekojam intelektuālim Džekam piecos notikumos un vērojam slepkavības, kurās Džeks top par sērijslepkavu. Šis stāsts vēstīts no Džeka skatpunkta. Katra slepkavība viņam ir mākslas darbs, bet psihiski traucējumi apgrūtina saskari ar ārpasauli. Kaut gan tuvojas neizbēgamā policijas iejaukšanās (tā provocē Džeku, un vienlaikus viņš izjūt spriedzi), viņam, par spīti loģikai, veicas arvien labāk. Viņa mērķis ir augstākais mākslas darbs – visu slepkavības upuru līķu kolekcija mājā, ko pats būvē.
Ieteikt filmu
Māja, ko uzcēla Džeks foto 2 Māja, ko uzcēla Džeks foto 3 Māja, ko uzcēla Džeks foto 4 Māja, ko uzcēla Džeks foto 5 Māja, ko uzcēla Džeks foto 6 Māja, ko uzcēla Džeks foto 7 Māja, ko uzcēla Džeks foto 8 Māja, ko uzcēla Džeks foto 9 Māja, ko uzcēla Džeks foto 10 Māja, ko uzcēla Džeks foto 11
oHo.lv eXpertu kopējais vērtējums:7.00/10
oHo.lv sieviešu vērtējums:6.50/10
oHo.lv vīriešu vērtējums:8.00/10
IMDB.com filmas reitings:6.8/10

Komentāri par filmu Māja, ko uzcēla Džeks

8
esol  (vīrietis, 33) Larsa fon Trīra vērojums, spogulis pārdomām un norāde par sabiedrības virspusējo, materiālo vērtību loģisku turpinājumu.

Filma sastāv it kā no divām atšķirīgām daļām, kas šķietami ne sevišķi saskanīgi sader kopā, bet tas ir arī meistara paņēmiens, kā palīdzēt skatītājam izrāpties ārpus šaurākiem domāšanas rāmjiem.

Var pamanīt, cik ļoti Larsa fon Trīra izmantotās asiņainās ainas atšķiras no Kventina Tarantino - abos gadījumos ir virspusējais melnā, absurdā humora slānis, bet Trīra kungam izdodas aizsniegt dziļāku, iedarbīgāku jēgas slāni. 2018-12-17 23:57
8
sister_of_mercy
sieviete, 43
2023-09-27 11:53
5
engeliteS
sieviete, 39
2018-12-29 12:54
Komentēt filmu "Māja, ko uzcēla Džeks"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:

Filmas cienītāji (2)



Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅