Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Kritušās lapas

Kritušās lapas plakāts
Divas vientuļas dvēseles dzīvo rudenīgajos Helsinkos. Atturīgās lielveikala darbinieces Ansas dienas paiet garlaicīgā preču marķēšanā un novecojušu produktu atlasē. Labsirdīgais, bet vienmēr garlaikotais Holaps strādā būvlaukumos un dzer. Vīrieša dzīvē neveiksme seko neveiksmei. Kādu vakaru Ansa un Holaps sastopas karaokes bārā. Šķiet, ka gaisā virmo mīlestība. Viņiem patīk klusums, un viņi tiekas tikai dažas reizes, taču dažkārt pietiek ar vienu randiņu kinoteātrī, lai saprastu, ka atrasts īstais cilvēks, īpaši, ja kopā skatāties Džima Džārmuša filmu.

Aki Kaurismeki filmas vienmēr ir humora un skumju, rūgtuma, sentimentalitātes un cerības, aktualā un universālā caurvītas. Režisora varoņiem konformisms ir svešs, viņi vēlas dzīvot saskaņā ar savām, nevis citu iedažām. Filma ieguva žūrijas balvu Kannās.
Ieteikt filmu
Kritušās lapas foto 2 Kritušās lapas foto 3 Kritušās lapas foto 4 Kritušās lapas foto 5 Kritušās lapas foto 6 Kritušās lapas foto 7 Kritušās lapas foto 8 Kritušās lapas foto 9 Kritušās lapas foto 10 Kritušās lapas foto 11 Kritušās lapas foto 12 Kritušās lapas foto 13
IMDB.com filmas reitings:7.4/10
Komentēt filmu "Kritušās lapas"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅