Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Jonas Kaufmann: My Italy

"Jonass Kaufmans: Mana Itālija" – koncerta ieraksts un dokumentā filma.
Nav otras vietas pasaulē, kas līdzinātos Itālijai: saule un jūras sāļums, citrusu un kafijas smarža, kāds pavedinošs skatiens un dziesma, kurai līdzīgas nav un kas nāk no pašiem sirds dziļumiem.
Jonass Kaufmans piedāvā savu ieguldījumu kultūrā, kur operas ietekme un skaistums sniedzas ārpus teātra sienām. Tomēr šajā koncertā galvenie nav vis Pučīni un Verdi, bet gan Enriko Karūzo un viņa dziedātā "Lučija". Koncerts ierakstīts Turīnas teātrī Teatro Carignano, zvaigzni pavada telekompānijas RAI Nacionālais simfoniskais orķestris, pie diriģenta pults Johens Rīders. Kaufmans dzied tādas populāras dziesmas kā "Torna a Surriento", "Cor`ngrato", "Mattinata, "Parla piu piano" (filmas "Krusttēvs" tēma), "Caruso" un "Il canto".

"Itāliešu mūzikai raksturīga neticama spēja radīt šādas nemirstīgas melodijas, pilnas saules un siltuma, ko visu dienu nevar izmest no prāta!" – Jonass Kaufmans.

Ankas Monikas Pandeleas veidotajā filmā dokumentētas Kaufmana īpašās simpātijas pret itāļu valodu, dzīvesveidu un kultūru, kā arī, protams, mūziku.
Koncerts ierakstīts skaistajā Turīnas teātrī Teatro Carignano 2016. gada jūnijā. Spēlē telekompānijas RAI Nacionālais simfoniskais orķestris, diriģents – JOHENS RĪDERS.
Ieteikt filmu
Komentēt filmu "Jonas Kaufmann: My Italy"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅