Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Jaukais austrumkrasts

Jaukais austrumkrasts plakāts
Lūisa Kerola "Alise Brīnumzemē" saplūst ar Vladimira Nabokova "Lolitu" smieklīgā satīrā par mūsdienu Amerikas politisko un sociālo realitāti. Ekskursijā uz Vašingtonu vidusskolniece Liliana tiek šķirta no klases biedriem un dodas kaleidoskopiskā braucienā pa Austrumkrastu kopā ar negaidītiem ceļabiedriem - skvoteriem, neonacistiem un kreisi noskaņotiem kinematogrāfistiem. Kamēr Liliana maina vārdus un iedzīvojas jaunās identitātēs, skatītāji vēro ar labu devu humora un absurda piesātinātu radikalizētas, politiski sašķeltas Amerikas portretu uz politkorektuma robežas.

Ievērojamā mūsdienu Amerikas neatkarīgā kinooperatora Šona Praisa Viljamsa režijas debija "Jaukais Austrumkrasts" pirmizrādi piedzīvoja Kannās.
Ieteikt filmu
Jaukais austrumkrasts foto 2 Jaukais austrumkrasts foto 3 Jaukais austrumkrasts foto 4 Jaukais austrumkrasts foto 5 Jaukais austrumkrasts foto 6 Jaukais austrumkrasts foto 7 Jaukais austrumkrasts foto 8 Jaukais austrumkrasts foto 9 Jaukais austrumkrasts foto 10 Jaukais austrumkrasts foto 11 Jaukais austrumkrasts foto 12
IMDB.com filmas reitings:6.5/10
Komentēt filmu "Jaukais austrumkrasts"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅