Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Filmai "Izpriecas brauciens" līdzīgās filmas

Stopētājs
The Hitcher
Ceļā no Čikāgas uz Sandjego, jauns vīrietis vārdā Džims Helsijs paķer autostopētāju, kuram ir tieksme uz nogalināšanu. Policija nezinot par īsto slepkavu (Džonu Raideru) aizdomās tur Džimu. Raiders izmantojot savas super cilvēka spējas uzsāk postošu jautrību.
Duelis
Duel

1 komentāri
Ložņas
Jeepers Creepers
Brālis un māsa Derijs un Triša brauc mājup pēc mācību gada koledžā, tomēr uz brīvdienām, šķiet, vēl būs jāpagaida, jo abu ceļā stājas kas biedējošs... Reiz uz šī ceļa jau ir notikusi noslēpumaina slepkavība, vai Derijs un Triša kļūs par nākamajiem upuriem?
9 komentāri
Tuksneša vidū
Breakdown
Turīgs pilsētnieku pāris dodas ceļojumā pāri tuksnesim, kad negaidīti salūzt viņu automašīna. Garām braucošs kravas mašīnas šoferis draudzīgi piedāvā aizvest sievu uz tuvējo ēdnīcu, kamēr vīrs paliek sargāt auto. Pēc atvadīšanās Džeku gaida divi pārsteigumi – ...
1 komentāri
Lielceļa laupītājs
Highwaymen
Renijam Krejam vairs nav ko zaudēt pēc tam, kad perverss sadists nežēlīgi atņēma dzīvību viņa sievai. Viņš pameta pilnīgi visu un daudzus gadus veltīja slepkavas meklējumiem. Pa to laiku bīstamais psihopāts turpināja savus zvērīgos noziegumus. Viņš ar savu ...
1 komentāri
Atpūtas pietura
Rest Stop
Divi jaunieši piestāj kādā atpūtas vietā, kamēr meitene atgriežas no tualetes, viņas puisis vairs nav manāms. Parādās kāds mistisks kravas auto, kurš sāk vajāt jauno sievieti. Ik pa laikam parādās vēl dažādi trakie, kas filmu padara visai interesantu.
6 komentāri
Vilku bedre
Wolf Creek
Trīs draugi ceļo pa Austrāliju, vēlēdamies atrast milzīgu krāteri, kas izveidojies, nokrītot meteorītam. Par šo vietu klīst mistiski nostāsti. Mūsu varoņi nevarēja pat iedomāties, ka par viena šāda mistiska nostāsta varoņiem kļūs viņi paši.
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅