Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa

Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa plakāts
Kinoakadēmijas balvu ieguvušais vizionārs Kevins Kostners režisē apjomīgās filmas "Apvārsnis: Amerikāņu sāga" pirmo un otro nodaļu, daudzpusīgu hroniku, kas aptver Pilsoņu kara laika paplašināšanos un Amerikas rietumu apdzīvošanu. Stāsts par Ameriku, kas ir par lielu vienai filmai. Šajā patiesajā kino notikumā Kostners arī atveido galveno lomu.

Pieturoties pie Warner Bros. Pictures ikonisko vesternu tradīcijām, "Apvārsnis: Amerikāņu sāga" pēta Veco Rietumu vilinājumu un to, kā tie tika izcīnīti un zaudēti, pateicoties daudzu cilvēku asinīm, sviedriem un asarām. Kostnera ambiciozais kino piedzīvojums, kas aptver četrus Pilsoņu kara gadus no 1861. līdz 1865. gadam, aizvedīs skatītājus emocionālā ceļojumā cauri valstij, kas karo pati ar sevi, to piedzīvojot caur ģimenēm, draugiem un ienaidniekiem, kuri visi mēģina atklāt, ko patiesi nozīmē būt Amerikas Savienotajām Valstīm.
Ieteikt filmu
Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa foto 2 Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa foto 3 Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa foto 4 Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa foto 5 Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa foto 6 Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa foto 7 Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa foto 8 Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa foto 9
IMDB.com filmas reitings:7.3/10
Komentēt filmu "Horizon: Amerikāņu sāga – Pirmā nodaļa"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅