Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Gausie rietumi

Gausie rietumi plakāts
Ja Vess Andersons un Kventins Tarantino kopā uzņemtu filmu, tad šis varētu būt viņu sadarbības rezultāts: ekscentrisks vesterns, ko vienādās daļās veido romantika, piedzīvojumi, apšaudes un melnais humors. Režisora, kādreizējā The Beta Band mūziķa Džona Maklīna pilnmetrāžas debija ir saņēmusi ievērojamā neatkarīgā kino festivāla Sandensas žūrijas balvu un kvēlas kritiķu atsauksmes par izdomas bagāto klasiskā vesterna žanra interpretāciju.
Ir 19. gadsimts. Sešpadsmitgadīgais Džejs no Skotijas ir devies uz Ameriku, lai uzmeklētu savu pirmo mīlestību Rozu. Jaunekli savā paspārnē paņem Silass Selleks, noslēpumains un pieredzējis ceļotājs. Abi kopā dodas uz mežonīgajiem rietumiem, un, izrādās, sapņotājam un ciniķim ir vienam no otra ko pamācīties.
Ieteikt filmu
Gausie rietumi foto 1 Gausie rietumi foto 2 Gausie rietumi foto 3 Gausie rietumi foto 4 Gausie rietumi foto 5 Gausie rietumi foto 6 Gausie rietumi foto 7 Gausie rietumi foto 8 Gausie rietumi foto 9 Gausie rietumi foto 10 Gausie rietumi foto 11 Gausie rietumi foto 12
IMDB.com filmas reitings:6.9/10
Komentēt filmu "Gausie rietumi"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅