Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Femme

Femme plakāts
Džūlzs (Neitans Stjuarts-Džerets) dzīvo dubultu dzīvi. Dienā viņš ir parasts vīrietis, bet vakaros kļūst par sevi un ir gatavs iekarot pasauli kā spilgta, pārliecināta dīva, kas sniedz fantastiskus priekšnesumus uz skatuves.

Kādu vakaru Džūlzs savā skatuves apģērbā iet pa tumšajām Londonas ielām, un viņu brutāli piekauj homofobu grupa ar Prestonu (Džordžs Makejs) priekšgalā. Pēc vairākiem mēnešiem Džūlzs uzbrucēju pamana slepenā geju pirtī, kas ir pilna ar kailiem, sviedrainiem vīriešiem. “Mačo”, kurš sabiedrībā sparīgi mētājas ar dūrēm un slēpj savu seksuālo orientāciju, viņu neatpazīst. Džūlzs joprojām ir apreibis no baismīgā uzbrukuma un izdomā atriebības plānu. Viņš viņu pavedinās un publicēs viņa atklātās bildes savā Sextube profilā, lai satricinātu Prestonu un sagandētu viņa dzīvi.

Pikantas un skarbas seksa ainas dziļi mežā vai slepenos Londonas stūros kļūst par daļu no Džūlza atriebības plāna. Vīrieši uzsāk bīstamu romānu. Viņu attiecības ir pilnas viltību un neuzticības, taču neizskaidrojamais valdzinājums vienam pret otru tikai pieaug. Kas uzvarēs – dusmas, frustrācija vai kas cits?

Saspringta un intīma filma, kas meklē līdzsvaru starp seksualitāti un ievainojamību, upuri un noziegumu, maigumu un nežēlību. “Femme” ir izcils priekšnesums citāda kino cienītājiem.
Ieteikt filmu
Femme foto 2 Femme foto 3 Femme foto 4 Femme foto 5 Femme foto 6 Femme foto 7 Femme foto 8
oHo.lv eXpertu kopējais vērtējums:8.00/10
oHo.lv vīriešu vērtējums:8.00/10
IMDB.com filmas reitings:7.5/10

Komentāri par filmu Femme

8
Bazhix  (vīrietis, 43) Lai cik dīvaini nebūtu, patiesībā pat ļoti ok. Savu laiku nav vērts tērēt tiem, kam trigerē geju tēma, bet pārējiem ir vērts noskatīties :) Kā tur teica - no naida līdz mīlestībai ir viens solis :) 2024-03-23 20:15
Komentēt filmu "Femme"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅