Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Filmai "Endera spēle" līdzīgās filmas

Zvaigžņu kuģa kareivji
Starship Troopers
Ne tik tālā nākotnē Zemes eksistenci sāk apdraudēt baisi kosmiskie radījumi - gigantiskas, ar saprātu apveltītas vaboles. Seši triljoni insektu par katru cenu grib iekarot cilvēkveidīgobūtņu planētu, jo atzīst to par labu savas sugas tālākai papildināšanai.
7 komentāri
Zvaigžņu ceļš
Star Trek
Grāvēlfilmas Mission: Impossible III, seriālu Lost un Alias režisors J.J. Abramss, kā arī Transformers un Mission: Impossible III scenārija autori nāk klajā ar jaunu visu laiku dižākās zinātniskās fantastikas Star Trek (Zvaigžņu ceļš) vīziju.
17 komentāri
Citādie
Divergent
Nākotnes pasaulē katrs sabiedrības loceklis pieder kādai no piecām grupām, atbilstoši savas personības īpašībām. Taču sešpadsmitgadīgā Beatrise ir „citāda" - viņas personība neatbilst nevienai no piecām kategorijām. Meitenes dzīvība ir briesmās, jo „citādie" ...
32 komentāri
Atgriešanās uz zemes
After Earth
Tūkstoš gadus pēc tam, kad katastrofa piespieda cilvēkus bēgt no Zemes, tagad viņi mitinās uz citas planētas. Leģendārais ģenerālis Kaipers Reidžs, atgriežas no misijas pie ģimenes, lai beidzot pilnībā uzņemtos rūpes par 13 gadus veco dēlu Kitai. Kad ceļā ...
4 komentāri
Mans ienaidnieks
Enemy Mine
Starpplanētu kara laikā, kurā cilvēki cīnās ar reptiļiem, zvaigžņu kuģa pilots Villiss kopā ar viņa notriekto ienaidnieku nonāk uz reptiļu apdzīvotās planētas. Tagad viņiem jāizvēlas vai cīnīties kopā vai turpināt naidoties.
1 komentāri
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅