Filmas pēc kategorijas



Aktieri



Dzīvnieku valstība

Dzīvnieku valstība plakāts
Drīzā nākotnē un varbūt pat nākamgad arvien vairāk cilvēku pamazām pārvērtīsies par zvēriem. Izplatoties noslēpumainai slimībai, Francijā mainās priekšstats par cilvēka būtību. Varas iestādes nošķir mutantus no sabiedrības, taču, pārvedot pacientus uz īpašu izolatoru, notiek transporta negadījums, un daži pazūd. Notiesātās "mutantes" vīrs Fransuā ir apņēmības pilns mainīt savu un dēla Emīla dzīvi un izmisīgi meklē sievu. Vēlme atgūt mīļoto vedīs viņus pa negaidītiem ceļiem un liks abiem pieaugt – varbūt arī ar visiem, kuri uzskata, ka ir pārāki par dabu.

Pēc debijas filmas “Cīnītāji” (Combattants) režisors Tomā Kajē Kannās uzreiz saistīja uzmanību. Viņa otrā filma "Dzīvnieku valstība" atklāja šā gada Kannu programmu "Īpašais skatiens" un Francijas kinoteātros pārspēj visus skatītāju rekordus.
Ieteikt filmu
Dzīvnieku valstība foto 2 Dzīvnieku valstība foto 3 Dzīvnieku valstība foto 4 Dzīvnieku valstība foto 5 Dzīvnieku valstība foto 6 Dzīvnieku valstība foto 7 Dzīvnieku valstība foto 8 Dzīvnieku valstība foto 9 Dzīvnieku valstība foto 10 Dzīvnieku valstība foto 11 Dzīvnieku valstība foto 12 Dzīvnieku valstība foto 13
oHo.lv eXpertu kopējais vērtējums:7.00/10
oHo.lv sieviešu vērtējums:7.00/10
IMDB.com filmas reitings:6.7/10

Komentāri par filmu Dzīvnieku valstība

7
sinderella
sieviete, 53
2024-02-04 20:14
Komentēt filmu "Dzīvnieku valstība"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
Vietnes lietošanas noteikumi
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅