Filmas pēc kategorijas



Aktieri



BLACKPINK THE MOVIE

Visā pasaulē mīlētā meiteņu grupa BLACKPINK svin piekto pastāvēšanas jubileju ar filmu BLACKPINK THE MOVIE – īpašu dāvanu “blinkiem” jeb BLACKPINK faniem, kurus priecēs gremdēšanās atmiņās un aizrautīgas uzstāšanās svētku gaisotnē.
Kopš BLACKPINK pirmās uzstāšanās 2016. gada 8. augustā ar JISOO, JENNIE, ROSÉ un LISU sastāvā, galvu reibinošā ātrumā augusi gan grupas popularitāte, gan fanu jeb “blinku” skaits. Lai gan pieci aizvadītie gadi bijuši drudžaini, visas atmiņas, laimes brīži uz skatuves un spožākie brīži tagad ir glīti iesaiņoti “kā dāvana visiem faniem” filmā BLACKPINK THE MOVIE.
Filma sastāv no vairākām nodaļām, kurās īpaša uzmanība veltīta katrai grupas dalībniecei, tostarp ir “Atmiņu istaba” – nodaļa, kurā apkopotas BLACKPINK atmiņas kopš debijas pirms pieciem gadiem, “Skaistums” – neatvairāmi kadri, kuros atklājas visu četru dalībnieču spilgtākās iezīmes, “Ekskluzīvas intervijas” – vēstījums faniem. Turklāt BLACKPINK īpatnējie skatuves tēli, kas pārkāpj tautību un dzimumu robežas un valdzina publiku ar izcilu sniegumu, filmā rada maksimālu klātbūtnes efektu. Dziesmas THE SHOW (2021), IN YOUR AREA (2018) un duci citu BLACKPINK hitu uz lielā ekrāna sniegs faniem visā pasaulē tādu pašu pārdzīvojumu, kā tiekoties ar grupu klātienē un dzīvajos koncertos.

Filma korejiešu un angļu valodā.
Ieteikt filmu
Komentēt filmu "BLACKPINK THE MOVIE"
Vērtējums:
Komentārs:
Nedaudz par Tevi:
oHo.lv izmanto sīkdatnes, lai darbotos un nodrošinātu Tev lielisku pieredzi.
Vairāk par sīkdatņu veidiem, to izmantošanu un konfigurēšanas iespējam lasiet šeit.
p.s. Mums arī nepatīk visi šie logi un paziņojumi, bet tāda nu ir kārtība 😅